Re Bopaki ba hore Thahasello ho Theknoloji ea Papatso e ea Hola!

Bamameli ba rona ba ntse ba eketseha. Eseng hanyane ha e ntse e etsoa butle butle lilemong tse leshome tse fetileng. E ntse e hola khoeli le khoeli ha lik'hamphani tse ngata li sithabetsoa ke liqeto tse hlokang ho etsoa mabapi le mahlale a papatso. Martech Zone e se e fihlile hoo e batlang e le selemo sa 40% ho feta selemo… karolelano ea maeto a fetang 100,000 khoeli le khoeli hammoho le ba ngolisitseng imeile ba ~ 75,000 (ha joale re le CircuPress - sethala sa lengolo-tsoibila seo re se hahetseng WordPress). Twitter ea rona, Facebook,

#Atomicchat: Litaba tse hlahisitsoeng ke mosebelisi

Haeba u ntatela ho Twitter, re bile le nako ea puisano e monate le batho ba Atomic Reach ba buang ka Sesebelisoa se hlahisitsoeng ke mosebelisi (UGC). Mona ke lintlha tsa bohlokoa le tse nkiloeng ho tsoa moqoqong oa #AtomicChat Twitter, o tšoaroang Mantaha o mong le o mong bosiu ka 9pm EST / 8pm CST / 6pm PST. Latela @Atomic_Reach bakeng sa lintlafatso tsohle tsa hau tsa papatso ea litaba! E khuts'oane bakeng sa litaba tse hlahisoang ke basebelisi, UGC ke lentsoe le sebelisetsoang ho hlalosa mofuta ofe kapa ofe oa litaba tse joalo ka video, blogs, foromo ea lipuisano